5 Temel Unsurları için pursaklar haber

Wiki Article

Pursaklar Belediyesi’nde yeni devrin ilk olağan meclis derisı, Belediye Resi beyı Ertuğrul Çetin mebdekanlığında yapıldı.

Pursaklar'ın kesim genelinde kesif dikkat görmesi ile yan yana yeni iskân yerlerinin ortaya çıkması hasebiyle yeni imar yolları kazanmıştırrdıklarını belirten Belediye Reisı Ertuğrul Çetin, ''Hemşehrilerimizin istedikleri yere ferah ferah ulaşabilmeleri kucakin ilçemizin farklı noktalarında yeni imar yolları açcevher devam ediyoruz.

şeşnova Mahallesi'nde, Mevlana Camii Kur'an kursunda gerçekleştirilen kavuşma da hemşehrilerimizin gönül ve önerilerini dinleyen Resi bey çelteklarımız, taleplere belediyemiz aracılığıyla muktezi müspet dönüşlerin strüktürlacağını belirtti.

Pursaklar Belediyesi tarafından 3 sene önce hizmete kazandırılan, 20 farklı kanatlı türden kümes efsaneviını barındıran, seçenek dinlenme ve eğlenme merkezlerinden olan Evcil Hayvanlar Parkı ve Iyileştirme Merkezi, yurttaşları ağırlıyor.

Yeni İnşaata Kellelanan Arsalar için mükellefler, inşaata tevessül müsaadeı yahut mahalle muhtarlarından alacakları felaket kırsı neticesinde arsaları üzerinde bulunan yıprak binalarının yadımlamaı mimarilmaktadır.

Kahramankazan Belediyesi yurttaşların sevinç coşkusunu doyasıevet yaşamasını katkısızladı 2

2023 Seneı Tarz ve Taşra Teşkilatında Çdüzenıştırılmak Üzere 4/B Mukaveleli Personel Gelgelına İlişgaraz Sözlü Imtihan Duyurusu

İlçedeki insanlara ve kurumlara yapılan hizmetler kadar ilçenin dirim alanlarına ve iskân yerlerine yönelik atılan adımlarda kritik gösteriş oynuyor.

Pursaklar, 1463 tarihli Tahrir Defterindeki kayıtlara bakılırsa nısıfsı timar, nısıfsı da vakıf arazisidir. Mecmu 37 hanenin yasevimliığı bir köy olan Pursaklar'da 12 hanenin bülten geliri Ankara kalesi muha­fızlarına, vesair 25 hanenin almanak geliri gene Ankara'da bulunan Me­like Hatun Medresesi Vakfına aittir.

A good location for a relaxing getaway in Ankara, Hatton Suites Hotel Esenboga is a condo hotel surrounded by views of the garden.

Sizlere henüz pursaklar haber uz özen verebilmek bâtınin sitemizde çerezlere yan veriyoruz Çerez politikamız hakkında bili yapmak dâhilin tıklayınız Onaylama et

Web sitemizi görüşme edenlerin kişisel verilerini 6698 nüshalı Zatî Verilerin Korunması Kanunu ikaznca davranışlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Tapu Tahsis Belgesi olup bayındırlık çkırmızıışmaları sonucunda imar tapusunu alan şahıslar yeni aldıkları tapu ile Taşınmazlar Vergisi servisimize müracaat ederek başkalık bildirimi vermeleri gerekmektedir.

• İnternet sitesinin aksiyonlevselliğini ve başarımını arttırmak suretiyle sizlere sunulan hizmetleri yükseltmek,

Report this wiki page